Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss moja mama juz mi powiedziała przez tel co mam jesc a co nie a jeszcze nawet małego nie ma na świecie ale tak jak pisze Monika myśle że trzeba patrzeć na dzidziusia jak reaguje na jedzonko które wcinamy a masz jakąs dietke Aguss???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Monika super że Natanek tak ładnie ciagnie cyca oby jak najdłużej uściski dla zakochanej mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no marzenie ja to narazie uwazam co jem mam taka dietke ale powoli bede sie starac jesc wszystko na razie moja ma uczelnie tylko na kosmetyki bobini a tak to nic jej nie bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
jej jaka tu cisza a mi sie tak nudzi
zna ktoras jakies ladne imie norweskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, mi sie podoba duzo imion-Emma, Ida,Elise, Vilde,Karianne Nie mam za bardzo czasu pisac, bo Julka ma chyba skok rozwojowy. Marudna jest i ciagle by tylko jadla. Codziennie rano wydaje mi sie wieksza. Spodnie zakladam juz jej na 68. Gore jeszcze nosi na 62
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA U MNIE TEZ SKOK ROZWOJOWY POPRZESTAWIAŁO SIE TROSZKU SYNEK Z DNIA ZROBIŁ SOBIE NOC A Z NOCY DZIEŃ CO MI SIE NIE PODOBA BO NOCKI MAM NIE PRZESPANE MAM NADZIEJE ZE SZYBKO WRÓCI DO NORMY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no własnie cos tu wielka cisza jak nigdy he ja jestem tak skopana przez małego że całe mięśnie brzucha mnie bolą od dwóch dni wariuje jak szalony i jeszcze taki dziwny ucisk czuję w dole brzucha i do kibelka to bym mogła chodzic co pół godz ale zdaje sobie sprawe że ten ostatni miesiąc bedzie najcięższy Aguss a co planujesz nastepne dzieciatko i poszukujesz imienia tym razem norweskiego???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moja to ma tez czasem takie marudne dni noc u nas byla dosc ciezka ale dzis jest jak aniolek
Milenke mecza spacerki i kapiel spi potem jak zabita
bardzo smieszne marzenie oj na 2 dzidzi mnie dlugo nikt nie namowi
poprostu dostalam ta kartke no i pierwsze imie wiadomo Milena ale moj mezulek sie uparl zeby na drugie imie dac jej jakies norweskie no to szukam jakiegos ladnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aga i halas, u nas to samo, Emil je co 2 godziny od wczoraj po 60 mil sobie dawkuje reszte wypluwa, pospi moze 40min i dalej od nowa, marudzi, noc przespal, ale od rana to samo, teraz spi, wiec mam chwile, ale cos czuje ze za chwile znow sie obudzi.

Ja dalam na drugie , imie mojego partnera ,

Sie pochwale , a co, w piatek mi sie oswiadczyl na wysepce na ktorej sie poznalismy i pierwszy raz calowalismy, taka mialam niespodzianke zgodzilam sie takze slub w przyszlym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,Julka tez cyrki odstawia w nocy Ale za to codziennie widze jak robi cos nowego. Wiec w sumie to sie ciesze
marzenie, no tak, ten ostatni miesiac jest dosyc ciezki do przezycia Fizycznie to jakos dawalam rade ale w glowie to mialam niezly balagan
agusss, jeszcze mi sie podoba Eline Wpisz sobie w google norske navn(jentenavn) i wybierzcie jakies
Ola,Gratulacje kochana A jakie to romantyczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok